• EL
 • EN
 •   
 • Go

Η εταιρεία Bormioli Rocco ιδρύθηκε το 1825 και έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες υαλουργίες του κόσμου. Όλα τα είδη της χαρακτηρίζονται από την κορυφαία τεχνολογία παραγωγής, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.bormiolirocco.com

Η εταιρεία Vetreria di Borgonovo ιδρύθηκε το 1950. Για πάνω από 50 χρόνια απότην ίδρυσή της η εταιρεία, παρά την ανάπτυξη της παραγωγής σε μεγάλη κλίμακα, κατάφερε να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότηταςκαι να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών της.

Παράγει 500 διαφορετικά σχήματα από γυαλί ειδικής τεχνολογίας χωρίς μόλυβδο. Επιπλέον, ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην πρώτη και δεύτερη συσκευασία των προϊόντων λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη αξιοπιστίας των επαγγελματιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.borgonovo.it


Ο Ιταλικός οίκος Decover ασχολείται με την παραγωγή γυάλινων διακοσμητικών ειδών. Από το 1996 γίνεται μέλος του επιχειρηματικού ομίλου «Vetreria di Borgonovo».
Τα προϊόντα του συγκεκριμένου οίκου είναι κατάλληλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση, ενώ μεγάλο μέρος τους είναι προϊόντα promotion. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές και την λειτουργική αποδοτικότητα του οίκου, είναι μερικά από τα δυνατά σημεία των προϊόντων, κατατάσσοντας τον ανάμεσα στους μεγαλύτερους διακοσμητές γυαλιού της Ευρώπης. 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.decover.it/ 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.vistaalegre.pt

Η εταιρεία ξεκίνησε 60 χρόνια πριν με κύριο αντικείμενο την παραγωγή μπουκαλιών για αρώματα. Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο κ. Luigi Bormioli, ο οποίος με τις καινοτόμες ιδέες του έφερε την εταιρεία στη σημερινή της θέση. Χάρη στις συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό, η εταιρεία έχει αναπτύξει μια σημαντική τεχνογνωσία στην παραγωγή των προϊόντων της, γεγονός που της επιτρέπει να βρίσκεται σε ηγετική θέση στο χώρο της. Κύρια προτεραιότητα της εταιρείας είναι η δημιουργία προϊόντων υψηλής αισθητικής και ποιότητας. 

Κάποια από τα χαρακτηριστικά που έδωσαν στα προϊόντα της εταιρείας μια περίοπτη θέση στην αγορά είναι τα παρακάτω:

 • Η μεγάλη διαφάνεια του γυαλιού, το οποίο παρόλο που χρησιμοποιείται σε πολύ λεπτά στρώματα, δεν έχει καθόλου σκιές. 
 • Η σταθερότητα των υλικών, η οποία προστατεύει τα προϊόντα από φθορά κάνοντας τα ανθεκτικά στο χρόνο. 
 • Η πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής πωμάτων γυαλιού. 
 • Η χρήση ενός νέου υλικού κρυστάλλου ("SON.hyx High-Tech Crystal Glass") το οποίο δεν περιέχει μόλυβδο. 
 • Τέλος, η ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας μπορεί να πιστοποιηθεί και με ISO 9001. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας

http://luigibormioli.com/ 

 Η εταιρεία Ghidini SPA ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο πριν το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και πήρε το όνομα της από τον ιδρυτή της Cipriano Ghidini. Στα πρώτα χρόνια λειτουργία της η γκάμα των προϊόντων της δεν ξεπερνούσε τα 40 είδη, γρήγορα όμως ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σημαντικά. Σήμερα, η Ghidini SPA διαθέτει 12 διαφορετικές σειρές εργαλείων κουζίνας και αξεσουάρ οινογνωσίας. 

Η εταιρεία εστιάζει τις προσπάθειες της στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της μέσω των σύγχρονων μεθόδων παραγωγής που χρησιμοποιεί, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίδεται και στο σχεδιασμό και την επιλογή των πρώτων υλών. Τα προϊόντα της εταιρείας εξάγονται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως ενώ η ποιότητα τους πιστοποιείται με ISO 9002 και ISO 9001. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.ghidinicipriano.it/ 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.happyflex.it

Για τη Vetrerie Riunite η διαφάνεια δεν είναι απλά ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, αλλά μια στάση ζωής. Η εταιρεία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη, μέσα από τα δύο εντελώς διαφορετικά brands της, Ego και Alter.

Τα Ego και τα Alter, μπορεί να διαφέρουν σημαντικά στο σχεδιασμό και τη διανομή τους, αλλά μοιράζονται από κοινού την ίδια αγάπη για την τέχνη του γυαλιού. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.ego-alter.com/  

Η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1929, ενώ σήμερα το δίκτυο διανομής της έχει ξεπεράσει τις 50 χώρες παγκοσμίως. Η κύρια ενασχόληση της είναι η παραγωγή ανοξείδωτων σκευών, μαχαιροπήρουνων και είδη μπουφέ 
Κύριος στόχος της είναι η συνεχής βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής των προϊόντων της, μέσω της επιλογής υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας παραγωγής. Μεγάλη έμφαση δίδεται στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, χωρίς όμως αυτά να στερούνται τη λειτουργικότητα τους.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.pintinox.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.illa.itΗ εταιρεία Vista Alegre ιδρύθηκε το 1824 από τον José Ferreira Pinto Basto. Το 2001 η Vista Alegre Group συγχωνεύτηκε με την εταιρεία Atlantis Group δημιουργώντας μία νέα εταιρεία με την επωνυμία Vista Alegre Atlantis.

Η εταιρική της ανάπτυξη σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό της εκσυγχρονισμό, καθιέρωσαν το όνομα της Vista Alegre σαν μία από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής πορσελάνης.

Σήμερα, στις προηγμένες τεχνολογικά εγκαταστάσεις η Vista Alegre παράγει 15 εκατομμύρια πορσελάνινα είδη το χρόνο και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 20 χώρες.

Η εταιρεία έχει θέσει σαν προτεραιότητες την καινοτομία στο σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα των προϊόντων της και την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, ενώ μεγάλη έμφαση δίδετε και στη σχέση ποιότητας- τιμής. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.vistaalegre.pt


Η εταιρεία Icel ιδρύθηκε το 1945 και σήμερα παράγει 3,2 εκατομμύρια μαχαιροπίρουνα που προορίζονται για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στην ικανότητα της αξιολόγησης των απαιτήσεων της αγοράς ανταποκρινόμενη αποτελεσματικά με ποιοτικά υλικά και καινοτόμα προϊόντα.

 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.icel.pt

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα εξάγει τα προϊόντα της σε 52 χώρες σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται πρωτοπόρος στο χώρος της, λόγω κυρίως της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί στην παραγωγή των προϊόντων της αλλά και των μεγάλων δυνατοτήτων παραγωγής της. 

Μεγάλη έμφαση δίδεται από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας (R & D Department), στην ανάπτυξη καινοτόμων διαδικασιών παραγωγής και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της. Η επιλογή των πρώτων υλών γίνεται πολύ προσεκτικά, ενώ όλες οι διαδικασίες παραγωγής είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Η ποιότητα των προϊόντων της πιστοποιείται με TSE και ISO 9001.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.guralporselen.com.tr

 Η εταιρεία Ocean Glass (μέλος του Ομίλου Ocean Insurance Group) ιδρύθηκε το 1979, και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς κατασκευαστές γυαλικών. Το εργοστάσιο της εταιρείας βρίσκεται στην Ταϋλάνδη, και η ετήσια παραγωγή του ξεπερνά τα 140 εκατ. τεμάχια. 

Η γκάμα των προϊόντων της Ocean Glass είναι ικανή να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός τραπεζιού, ενώ μεγάλη έμφαση δίδεται στην ποιότητα των πρώτων υλών και τη λειτουργικότητα των σχεδίων. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.oceanglass.com

 Ιδρύθηκε το 1905 και σήμερα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και πωλητές γυάλινων ειδών. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στις Η.Π.Α., ενώ τα προϊόντα της πωλούνται σε όλο τον κόσμο. 

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η εταιρεία έχει θέσει σαν πρωταρχικό στόχο της την εισαγωγή στις παραγωγικές της διαδικασίες, φιλικότερων προς το περιβάλλον λύσεων. Η προσπάθεια της αυτή περιστρέφεται γύρω από τους εξής άξονες:

 • Χρήση 100% ανακυκλώσιμών πρώτων υλών. 
 • Ανακύκλωση όλων των θραυσμάτων γυαλιού που περισσεύουν από την παραγωγική διαδικασία. 
 • Χρήση ανακυκλωμένου χαρτιού για τη συσκευασία των προϊόντων της. 
 • Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας

Η Curver είναι μια κορυφαία εταιρεία στο σχεδιασμό πλαστικών προϊόντων οικιακής χρήσης, μια επιχειρηματική δραστηριότητα που έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης.

Μέσα σε 60 χρόνια, η Curver έχει γίνει μια διεθνής εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή και την πώληση πλαστικών προϊόντων οικιακής χρήσης.

Ως κορυφαία προτεραιότητα την καινοτομία και το σχεδιασμό, η Curver συνεχίζει να παραμένει ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις της αγοράς και να δημιουργεί πρακτικά και φιλικά προς το χρήστη προϊόντα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική.

Φέρνοντας επανάσταση στον κόσμο των προϊόντων οικιακής χρήσης, η Curver εγκαινιάζει τα EcoLife, μια νέα σειρά από βιώσιμα προϊόντα, όλα φτιαγμένα από 100% ανακυκλωμένου πλαστικού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας  www.curver.com

 Η εταιρεία Kitchen Craft είναι ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους παραγωγούς ειδών κουζίνας, με έδρα της το Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1850 από τον Tomas Plant, ενώ σήμερα διευθύνεται από την οικογένεια του. Ένα από τα δυνατά σημεία της εταιρείας είναι η πλούσια γκάμα προϊόντων της, η οποία αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό ειδών κουζίνας και μπαρ. 

Ο σχεδιασμός των προϊόντων βασίζεται στην καινοτομία και τη λειτουργικότητα, ενώ μεγάλη προσοχή δίδεται και στη σχέση ποιότητας - τιμής. Τέλος, οι συσκευασίες δημιουργούνται και σχεδιάζονται με σεβασμό στο περιβάλλον. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.kitchencraft.co.uk/index.aspx 

 Από τον Αύγουστο του 2009 η εταιρεία Sklarny Kavalier, a.s., χρησιμοποιεί τη νέα εμπορική ονομασία KAVALIERGLASS, a.s. Ξεκίνησε παράγοντας πυρανθεκτικό γυαλί από τις αρχές του αιώνα, ενώ η τεχνολογική της ανάπτυξη συνεχίστηκε με γοργούς ρυθμούς τα επόμενα χρόνια. Η τεχνογνωσία του οίκου σχετικά με το λιώσιμό του γυαλιού, σε συνδυασμό με τις αυτοματοποιημένες μεθόδους παραγωγής του είναι τα κύρια συστατικά της επιτυχίας του. 

Ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων του οίκου είναι κατασκευασμένα από γυαλί SIMAX. Το γυαλί Simax, λόγω κυρίως της χημικής του σύνθεσης και των ιδιοτήτων που προκύπτουν από αυτή, θεωρείται ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας, δίνοντας στα προϊόντα της λεία υφή, απόλυτη διαφάνεια και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες (μέχρι και 300ο C). 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.kavalier.cz/en/site/o_nas/index.html
 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.bohemia.com
 
 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.aps-germany.de

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.spring.ch

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.durobor.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.debuyer.com

Ο οίκος Mega ιδρύθηκε στο Denizli το 1991 για την παραγωγή υψηλής ποιότητας ανοξείδωτα oικιακά μαγειρικά σκεύη. Το 2003 διεύρυνε την γκάμα των προϊόντων του και άρχισε να παράγει σκεύη και συστήματα  επαγγελματικού εξοπλισμού.

Όλα τα προιόντα του οίκου διαθέτουν πενταετή εγγύηση με την προυπόθεση ότι χρησιμοποιούνται βάσει των εργοστασιακών οδηγιών.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.boztepe.com

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.dudson.com


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας  www.bormiolirocco.com/en/tableware/inalto/ 
Ariane. Ένα νέο όνομα ανατέλλει στην παγκόσμια αγορά της πορσελάνης με σκοπό να κυριαρχήσει. Ένα προϊόν διαχρονικό, απαράμιλλης αντοχής, υψηλής αισθητικής και ταυτόχρονα λειτουργικότητας, με άριστη σχέση ποιότητας τιμής.
Η Ariane είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία παγκοσμίως που παράγει λευκό χρώμα σε vitrified σώμα και φυσικά παράγει το γνωστό ivory χρωματισμό όπως όλα τα γνωστά vitrified brands.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας

http://arianeporcelain.com/


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ